Nano Mineralen En Covid - puurcolloidaal.nl

Gepubliceerd okt. 23, 22
6 min read

Nano Mineralen En Covid - PUUR COLLOIDAAL

Zo is de interactie met het HIV virus bestudeerd en in vitro kunnen aantonen dat de zilverdeeltjes verhinderen, dat virussen zich kunnen binden aan levende cellen. Het antivirale effect komt voort uit de binding die de zilverionen aangaan, met bestanddelen van het virus.⁠ Het maakt daarom veel uit, hoe groot de colloïdale zilverdeeltjes zijn.

Colloidaal Zilver En Goud - puurcolloidaal.nlColloïdaal Goud - Health Goods - puurcolloidaal.nl

Dit is te grof om te kunnen doen. Hiervoor is een oplossing met deeltjes in de orde van grootte 1-10 nm nodig.⁠ Deze nano-grootte van edelmetalen deeltjes, zou ook bevorderlijk zijn voor het voeden van ons DNA met het lichtspectrum. Hierbij worden de ‘electroluminiscente’ eigenschappen van edele metalen als goud en zilver in nano deeltjes, beschouwd als effectief in .

Daarnaast bestaat er nog zoiets als ‘zetapotentiaal’ en dit maakt de nano deeltjes zo effectief. Nano deeltjes zijn bolvormig, waardoor een groter energieoppervlak hebben. Zetapotentieel is de energie die een nano deeltje omringt en dat inter-acteert met omringende stoffen; met een tegengestelde elektrische lading. Dit universele inter-actieve principe ligt ten grondslag aan hoe werken, zo mocht ik ontdekken in mijn waterstudie - colloidaal zilverwater .

Er is dus een belangrijke relatie tussen de energetische kwaliteiten van een materiaal en de vorm (grootte) er van. Het laatste is van belang voor Dit bepaalt de werkzaamheid, qua effectiviteit en snelheid. Vandaar dat de nieuwe generatie voedingssupplementen (waaronder nano mineralen en nano edelmetalen, curcuminewater, waterstofgas) worden beoordeeld in het licht van deze ‘bio-availability’.

Liever Gezond - Colloïdaal Zilverzalf 100 Ml - puurcolloidaal.nl

Wil je meer weten over de effecten en toepassingen, kun je mij altijd rechtstreeks om informatie vragen.De Schoonheid van Water ~ goud van de toekomst en meer specifiek: pagina 459De complete website over Nano Mineralen van de leverancier van de watergedragen nano mineralen die ik heb opgenomen in mijn assortiment. Water is Leven.

Waterkwaliteit bepaalt de functionele eigenschappen van ons water en dat zijn er veel. Ik houd van het leven en van de schoonheid van vitale, gezonde mensen en bedrijven. Jij ook?.

Goud komt als zuiver metaal in de natuur voor en is daarnaast een essentieel spoorelement in het menselijk lichaam. Het komt vooral voor in de hersenen, maar ook in de ogen en in lever, waar het van belang is voor de ontgifting. Goud is het oudste voedingssupplement ter wereld. In alle hoge beschavingen die de aarde gekend heeft, zoals Sumerië en het oude Egypte, en in mystieke tradities zoals de Alchemie en de Ayurveda, stond goud in hoog aanzien.

Met de wetenschap dat water een geheugen heeft en mede als gevolg hiervan een boodschap kan doorgeven is het interessant om te kijken naar de helende werking van edelmetalen als zilver en goud. Naast de reguliere functie van de Aqua Aurora Vitaliser®, het terugbrengen van de natuurlijke trilling in water (het wissen van ongewenste informatie van schadelijke stoffen), is het namelijk ook mogelijk om informatie van bepaalde elementen aan het water toe te voegen en daarmee effecten te realiseren zonder dat een dergelijk element daadwerkelijk aan het water wordt toegevoegd (nano goudwater - PUUR COLLOIDAAL).

Colloidaal Zilverwater 100ml - Online - puurcolloidaal.nl

Bron: Belangrijk hierbij is dat u zich realiseert dat u bij gebruik van een Aqua Aurora Vitaliser® (met toevoeging van de informatie van de desbetreffende stof aan het water) het colloïdale zilver of goud zelf niet meer nodig heeft! Iedere cowboy die een paar honderd jaar geleden naar het wilde westen van Amerika trok wist dat hij altijd een zilveren dollar bij zich moest hebben om te overleven in de woestenij.

Zilver staat namelijk al sinds mensheugenis bekend als het beste antibioticum tegen virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en prionen dat er op aarde fysiek bestaat. Voor zover bekend zijn er meer dan duizend infectie ziekten die niet tegen zilver bestand zijn. Over hoe zilver nu precies werkt lopen de meningen echter uiteen.

Het is immers niet het atomaire zilver dat het werk doet maar de vrije energie die door de interdimensionale poort de zieke atomen, cellen binnenkomt. Zilver is dus een interdimensionale bruggenbouwer tussen onvrije atomaire en vrije isotopische intelligente energie (zilverwater). Tevens zal zilver de goede virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en prionen in ons lichaam niet doden omdat deze bij het gezonde spectrum, dimensie en bandbreedte van een gezond mens passen en dus al over voldoende vrije energie beschikken.

Dit is dus helemaal het geval bij gebruik van een vitaliser (door alleen de informatie/eigenschappen van het zilver toe te voegen). colloidaal goud - puurcolloidaal.nl. Vandaag is het middels electrolyse mogelijk om microscopisch, colloïdaal, kleine deeltjes van een zuiver zilver staafje in water los te weken, waar het direct zowel intern als extern voor uw fysieke lichaam gebruikt kan worden.

Goudwater

Het zilver in colloïdale vorm remt de micro-organismen in hun groei door haar bacteriestatische invloed. Door de relatief milde werking wordt het evenwicht hersteld tussen de mens en zijn commensalen. De darmflora wordt hierdoor niet aangetast. Colloïdaal zilver is inzetbaar bij verstoringen van het biologische evenwicht tussen bacteriën, virussen en schimmels van diverse aard.

Het is een krachtig preparaat dat vaak een verlossende doorbraak blijkt te zijn bij slepende ontstekingen. Ook preventief blijkt colloïdaal zilver zeer waardevol te zijn. Bij neusverkoudheid, met vorming van dik gekleurd slijm door secundaire bacteriële infectie en nadat het verkoudheidsvirus de weerstand van de slijmvliezen in eerste instantie heeft verlaagd, is het neus druppelen een aangename maar vooral ook doeltreffende toepassing.

Voor het oplossen van slijm, pus en vocht dat zich in de holtes heeft verzameld kan men colloïdaal zilver heel goed in combinatie gebruiken met de Kalium bichromicum complex kruidendruppels of tabletjes. Colloïdaal zilver is trouwens niets nieuws. Het werd al in het begin van deze eeuw ontdekt en toegepast bij de gewonden van de Eerste Wereldoorlog.

Nog steeds is het niet goedkoop, maar als je de verbluffende en vaak snelle resultaten ziet, is de prijs niet onoverkomelijk. Voor langdurige gebruikers bestaat de mogelijkheid om zelf een zilvermaker aan te schaffen. Maar met een Aqua Aurora Vitaliser is zelfs dit dus niet nodig! Tijdens de genezing van Lyme van Henk, maar ook door voorgeschreven gebruik van colloïdaal zilver bij iemand met slepende griep symptomen, bleek dat colloïdaal zilver eveneens een nadelige invloed op het genezingsproces heeft.

Colloïdaal Zilver En Goud - puurcolloidaal.nl

Zilverwater  Colloidaal Goud

Door meting middels bioresonantie merkten we dat de stralingseffecten niet optreden bij toepassing van de frequentie van zilver. Dat in het verleden colloïdaal zilver goed werkte valt te verklaren uit het feit dat er toen veel minder straling was. Maar in de huidige tijd wordt stralingsbelasting steeds bepalender. Zilver heeft niet alleen bacterie-dodende eigenschappen, het blijkt ook het afweersysteem in bepaalde functies te ondersteunen, waardoor er afvalstoffen zoals urinezuur worden losgemaakt en uitgescheiden.

Hierdoor kunnen in het begin van een behandeling symptomen ontstaan wanneer deze vrij gekomen stoffen niet snel genoeg afgevoerd kunnen worden. De uitscheiding van deze stoffen moet plaats vinden via de nieren. Sommige afvalstoffen moeten eerst door de lever, onze chemische fabriek, afgebroken worden voordat ze door de nieren uitgescheiden kunnen worden - goudwater - PUUR COLLOIDAAL.Wanneer de uitscheiding niet snel genoeg gaat kan het lichaam via de slijmvliezen, luchtwegen, mond, maag, darmen en de huid een weg naar buiten zoeken voor zijn afvalstoffen. Dit gaat meestal vergezeld met symptomen van de slijmvliezen of de huid. U doet er in al deze gevallen goed aan uw leefgewoontes, eten, drinken, rust en beweging, levensvreugde, eens goed onder de loep te nemen en hier verandering in aan te brengen.

Meer van Mijn gezondheid

Navigation

Home

Latest Posts

Oefentherapie

Published Mar 21, 23
7 min read

Fysiotherapie: Wanneer Welke Therapeut?

Published Mar 19, 23
7 min read

Fruitmoment - Gezond Eten Op De Werkvloer!

Published Mar 18, 23
10 min read