De Gezondheidsvoordelen Van Colloidaal Goud

Gepubliceerd mei 13, 23
6 min read

Duo Spray Met Zink En Zilver - Colloïdale Nano Mineralen

Hoe Herken Je Echt Colloïdaal Zilver?Het Productieproces Van Colloïdaal Zilver: Hoe Wordt Het Gemaakt?

Volgens sommige verkopers is er geen risico op bijwerkingen, maar dat klopt niet. De voornaamste gekende bijwerking is - Colloïdaal zilver - 1 liter. De huid kleurt dan grijsblauw. Er zijn nog meer bijwerkingen gemeld, maar wegens gebrek aan onderzoek heeft men daar geen goed zicht op. Het risico op bijwerkingen wordt volgens fabrikanten beïnvloed door de kwaliteit van het product.

In tegenstelling tot wat sommige verkopers doen uitschijnen, is colloïdaal zilver geen medicijn en (colloïdaal zilver is in Europa verboden in voedingssupplementen). Colloïdaal bestellen van de beste kwaliteit?. Deze producten moeten dus niet aan de strenge eisen voor geneesmiddelen voldoen. En ook niet aan de minder strenge eisen voor voedingssupplementen. Vandaar dat er op het etiket “” moet staan.

Zilverwater Colloidaal Zilver

Werkt Colloïdaal Zilver En Goud Bij Artrose & Reuma?De Ongelofelijke Voordelen Van Colloïdaal Zilver

In principe is dat bij wet verboden - De Magie van Colloïdaal Zilver: Van Wondgenezing tot Virusbestrijding. Gezondheidaanhuis. nl lost dat als volgt op en schrijft: “Spijtig genoeg mogen wij in het kader van de Europese wetgeving i. v (Het Geheim van Colloïdaal Zilver: Een Eeuwenoud Huismiddeltje).m. gezondheidsclaims niet vermelden aan de consument waar Argentyn 23 van Energetica Natura op toegepast kan worden.” … Neen, Gezondheidaanhuis. nl, valse claims verkopen aan de telefoon is óók verboden! Op de verpakking van de meeste van deze producten (zoals Argentyn 23) staat , wat betekent dat deze middelen ook niet aan de zeer magere kwaliteitsvereisten van medische hulpmiddelen voldoen.Zelfs al zou dit kloppen (wij twijfelen hieraan en hebben het geneesmiddelenagentschap gecontacteerd om dit te controleren), . In deze categorie van medische hulpmiddelen horen thuis: krukken, kompressen, rolstoelen, verbanden … Op zijn website licht de fabrikant toe dat hij het product zo heeft geregistreerd omdat het niet meer mag aangeboden worden als voedingssupplement met een dosis van één tot vier theelepeltjes vier keer per dag enige minuten onder de tong voordat men het doorslikt.

Colloïdaal Zilver: Een Veelzijdig Supplement Voor Gezondheid

We hebben het FOD Volksgezondheid en het geneesmiddelenagentschap alvast aangeschreven om duidelijkheid te vragen over het statuut van deze producten en om bovenvermelde praktijken aan te klagen. Verkopers van dit product vragen we met aandrang om alle valse beweringen van hun website te verwijderen en dit product niet te promoten als voedingssupplement of medicijn.

Een echte alleskunner. Het product is door middel van een unieke methode geproduceerd en bestaat uit gezuiverd water met kleine deeltjes puur zilver. Nano Zilver kan worden ingezet als uitwendig product. Nano Zilver kan worden ingezet als uitwendig product. Zilver heeft een antibacteriële werking en steunt hierdoor ook de huid.

Nano Zilver / Colloidaal Zilver

a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.

Nano Zink is volgens unieke wijze geproduceerd en daarom uitzonderlijk in zijn soort. Nano Zink komt in vloeibare vorm (zonder capsule of omhulsel), waardoor het mineraal makkelijk is in te nemen en snel opgenomen wordt via de slijmvliezen. De opneembaarheid van suppletie wordt bepaald in de maag, darmen en overige organen zoals de lever.

Colloïdaal Zilver: Wat Iedereen Moet Weten Over Dit Natuurlijke Middel

Een echte alleskunner (Colloïdaal bestellen van de beste kwaliteit?). Bij ons staat dit product dan ook bekend onder de naam ‘Genius’. Het product is volgens unieke methode geproduceerd en bestaat uit gezuiverd water met kleine deeltjes puur zilver. Nano Zilver kan worden ingezet als uitwendig product. Zilver heeft een antibacteriële werking en steunt hierdoor ook de huid.

Geschikt voor uitwendig gebruik, Vrij van hulp- en geurstoffen100% biologisch, Veilig, bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing* Wij noemen onze mineralen ook wel de nieuwe generatie mineralen. Dit omdat onze mineralen voor inwendig gebruik kunnen worden ingezet en vanwege de vloeibare vorm - Colloïdaal zilverwater - Bestellen.** Door de vloeibare vorm en de kleine nano deeltjes wordt het mineraal opgenomen in de mond en hoeft het niet eerst afgebroken te worden in de maag, de darmen of de lever.

Nano Zilver / Colloidaal Zilver

Nano zilver is een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater met mono-atomisch, di-atomisch en nanoclusters zilver. Gemaakt van zuiver gedestilleerd water met daarin 15ppm (deeltjes per miljoen) positief geladen zilverdeeltjes tussen de 1 en 5 nanometer groot. Deze nauwliggende verhoudingen (deeltjesgrootte en ppm) zijn cruciaal voor de optimale werking van de nanoclusters zilver (De Magie van Colloïdaal Zilver: Van Wondgenezing tot Virusbestrijding) (Wat is het effect van zilver op micro-organismen).

Nano GoudColloïdaal Zilver: Uw Gezondheid En Welzijn Booster

In veel zilver supplementen zijn die deeltjes een stuk groter waardoor de opname van het zilver uitsluitend in de maag plaats vindt. Maar ook de huid en de slijmvliezen in de mond kunnen voedingsstoffen opnemen mits de zilver deeltjes klein genoeg zijn. Bij nano zilver is dit het geval waardoor het zilver al voor een deel in de mond wordt opgenomen en later ook nog voor een deel in de maag.

Colloïdaal Bestellen Van De Beste Kwaliteit?

Daarnaast zijn bij nano zilver de zilver deeltjes zo klein dat u het ook op de huid aan kunt brengen. De zilver deeltjes kunnen dan deels door de huid opgenomen worden waardoor u het zilver ook gericht aan kunt brengen. Het beschikbaar maken van zilver in extreem kleine deeltjes van enkele nano meters (1 miljardste delen van een meter) heeft dan ook voordelen waardoor het product nano zilver over de jaren erg populair is geworden onder onze klanten.

Nano Zilver is een echte voeding voor de huid en werkt ook nog eens antibacterieel. Een echte alleskunner. Bij The Health Factory staat nano zilver dan ook bekend onder de naam ‘Genius’. Het product is volgens unieke wijze geproduceerd en bestaat uit gezuiverd water met ultra kleine deeltjes puur zilver.

Het Effect Van Colloïdaal Zilver Op Infecties En Ziekten

Sinds wij geen nano zilver supplementen konden vinden van gelijke of betere kwaliteit is de Nano zilver van The Helath Factory op dit moment de enige in ons assortiment. Het advies van The Health Factory is om Nano Zilver in te zetten voor uitwendig gebruik. Dit is ook in lijn met de adviezen van de gezondheidsraad. colloidaal goud.

Dit zorgt ervoor, dat dat de deeltjes blijven zweven in het water en het niet samen klonteren. Een goed zetapotentieel zou liggen tussen de 55-60 millivolt. De 60mv in het nanozilver van THF zou dan goed zijn. Een goede sterkte van nano zilver ligt tussen de 10 en 20 ppm.

Zilverwater

THF meld dat hun Nano Zilver 15ppm bevat. Hiermee zitten zij precies in het midden qua sterkte. De nano zilver van THF is elementair. Dit betekent, dat er géén enkele verbinding plaatsvindt (Colloïdaal Zilver: Van Keukenkastje tot Apotheek). Door de elektrolyse krijgen de zilver deeltjes in het water een elektromagnetische lading ( zetapotentieel) Dit zorgt er o.


nano zilver

Ook zorgt het ervoor dat de deeltjes niet gaan drijven. Aan de heldere en transparante kleur kun je zien dat dit nano zilver puur en zuiver is gebleven. Dit is iets waar u op kunt letten als u een nano zilver koopt ongeacht welk merk. Van onze klanten krijgen wij terug dat zij zeer tevreden zijn over de nano zilver.

Meer van Mijn gezondheid

Navigation

Home

Latest Posts

Fruit Leveren Op Het Werk

Published Sep 06, 23
12 min read

Elke Dag Vers Fruit Op Het Werk

Published Sep 01, 23
12 min read