Ontspanningsmassage Maastricht

Gepubliceerd aug. 17, 21
6 min read

Sport & Ontspanningsmassage Maastricht

Een behandeling met hot stones: werkt ontspannend, ontgiftend en stress verlichtend stimuleert de bloedtoevoer naar het spierweefsel erg fijn voor mensen met reumatische klachten (zoals artrose en fibromyalgie) omdat de warmte diep doordringt in de spier geeft weer nieuwe energie Tijdsduur: 30 minuten, 45 minuten, 60 minuten, 75 minuten Ayurvedische massage Vergeet alles wat “normaal” is bij een klassieke massage, zoals eerst de strijkingen en dan pas de knedingen en ervaar een authentieke Ayurvedische massage - Maastricht - Ontspanningsmassage.

Ik masseer met een warme kruiden olie, ook wel “Pancha Guna” genaamd. Het is aan te raden deze olie na de massage te laten zitten. Let op met kleding, het is een zeer rijke olie. Het doel van Ayurveda is een natuurlijke gezondheid in de vorm van harmonie tussen lichaam, geest en bewustzijn.

Vind Jouw Voetreflexzonetherapeut In Maastricht

Geen therapie, maar een van de vele wijzen die bij kunnen dragen tot een beter evenwicht. Door de behandeling van de energiekanalen – de nadi’s ­ en de energiepunten genaamd marma’s heeft de Ayurvedische massage een energetisch aspect. Ayurvedische massage zorgt voor een verbetering van: de bloedsomloop het lymfestelsel de zenuwbanen die door het hele lichaam lopen Tijdsduur: 75 minuten Zwangerschapsmassage Een zwangerschapsmassage is bedoeld als ontspanningsmassage voor de zwangere die last heeft van haar onderrug of nek-schouders voornamelijk ten gevolge van het veranderen van haar lichaam, en daarop volgende aangepaste lichaam’s houding.

Maastricht Massage - Maak Een AfspraakIntuitieve Massage In Maastricht

Een groot kussen zorgt voor de benodigde ondersteuning. Door te wisselen van zijlig van rechterzijde naar de linkerzijde kan toch de gehele rug gemasseerd worden. Je nek en schouders masseer ik terwijl je op een kruk zit en met je armen en hoofd leunt op de massage bank. De olie die ik gebruik tijdens de zwangerschapsmassage is een speciale massage olie van Volatile voor zwangeren op basis van amandelolie en jojabaolie met lavendel.

Ontspanningsmassage In Maastricht

De voedende en verzorgende amandelolie, jojoba en calendula helpen ter voorkoming van zwangerschapsstriae. Tijdens de zwangerschapsmassage van 45 minuten masseer ik: je rug en nek / schouders. Tijdens de zwangerschapsmassage van 60 minuten masseer ik: je rug en nek / schouders, de achterzijde en voorzijde van je benen - maastricht massage. Waarom kiezen voor een zwangerschapsmassage? doordat jij je beter kunt ontspannen (positief effect van de massage) worden je lichamelijke klachten verlicht deze massage stimuleert de doorbloeding waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter worden opgenomen door moeder en kind verminderd kramp in de kuit bij een regelmatige massage van de benen Ik vind het fijn als je van te voren even overlegt met je verloskundige / gynaecoloog of je gemasseerd mag worden, meestal zijn er geen bezwaren.

Ontspanningsmassage In MaastrichtSport & Ontspanningsmassage Maastricht

Dit is de ideale massage als je twijfelt tussen een sportmassage en een ontspanningsmassage. De basis van deze massage is de ontspanningsmassage, veel zachte strijkingen en herhalingen. Even nergens aan denken, een momentje voor jezelf. Vooraf tijdens de intake is er overleg geweest, welke plekken meer aandacht verdienen, bijvoorbeeld je nek en schouders. relax sport maastricht.

Gezichtsmassage Technieken

Dit zijn intensieve knedingen, om ervoor te zorgen dat afvalstoffen verwijderd worden en je spieren weer soepel aanvoelen. Tijdsduur: 30 minuten, 45 minuten, 60 minuten, 75 minuten Gezichtsmassage Een ontspannen gezichtsmassage om je huidconditie te verbeteren en je bloedsomloop te stimuleren. Laat eventuele stress en vermoeidheid los, en krijg letterlijk een stralende huid.

De bloedsomloop wordt gestimuleerd en na de behandeling zijn er minder sporen te zien van stress, vermoeidheid en spanning. Tijdens deze massage masseer ik je gezicht, je hals, je decolleté, je schouders, nek en hoofdhuid. Een gezichtsmassage geeft natuurlijk een heerlijk ontspannen gevoel. Maar er is meer! Deze gezichtsmassage kan een goede preventie zijn tegen rimpelvorming.

Relax Sport Maastricht

Bij deze massage gebruik ik een speciale olie geschikt voor het gezicht. Belangrijk: ook je hoofd en hoofdhuid worden tijdens deze massage gemasseerd. massagepraktijk beginnen. Dat is heel erg aangenaam, maar je haren worden door de olie iets vettig. Houdt hier rekening mee, of geef aan dat je dit niet prettig vindt.

Doordat het lichaam voor 70% uit vloeibare stoffen bestaat, kun je dynamische massage zien als het in beweging brengen van vloeistoffen in het lichaam. Als er op één plek in het lichaam een puls wordt gegeven, dan gaat deze als een golf beweging door het lichaam. Hierdoor werkt een dynamische massage van top tot teen, dus ook in de dieper gelegen spieren en de gewrichten.

Thai Massage Maastricht

Pulsing (of schudden) is een vloeiende aaneenschakeling van subtiel zacht tot stevig ritmisch uitgevoerde trekkende, rollende, schuddende, wiegende en verende bewegingen van uw lichaam. De energie in je lichaam gaat letterlijk weer stromen. Het geeft een diepe ontspannende werking op lichaam en geest. Gewrichten en spieren voelen nadien soepeler. Je kunt (indien je dit wilt) bij deze massage de kleding aanhouden.

Goedkope Massage In MaastrichtMassage Maastricht

In de massage wordt op de verschillende structuren van het lichaam gewerkt, zoals de botten, de spieren, de spiermembraan, het bindweefsel, het lichaamsvocht, de huid en de aura. Voor wie is de dynamische massage geschikt? als je het gevoel hebt dat je vast zit als jij je niet lekker in je vel voelt om blokkades op te heffen die niet van lichamelijke aard zijn (thaise massage maastricht).

Massage Maastricht - Info En Tarieven

In 3 lessen leer ik je een basis anatomie van de rug, en een ontspannende massage van de rug, nek en schouders. Deze cursus is niet bedoeld om er zelf professioneel mee te gaan masseren, daarvoor verwijs ik je naar de gecertificeerde opleidingsinstituten. De duur van de massage workshop is: voor 1 persoon: 180 minuten voor 2 personen: 270 minuten .

Naast een actief leven hebben je lichaam en geest ook ontspanning nodig. Dit kan je doen door te mediteren, yoga te beoefenen of juist een heerlijke wandeling te maken. Een massage is ook een goede manier om tot rust te komen, zowel lichamelijk als geestelijk. De spieren in je lichaam zijn constant aan het werk en slaan een heleboel overtollige spanning op waardoor het wel eens stijf kan aanvoelen en in sommige gevallen zelfs helemaal vast zit.

Massage Zuid Limburg

Ontspanningsmassages zijn mogelijk met of zonder olie (ontspanningsmassage technieken). We masseren normaal zonder olie door de kleren heen, maar als je aangeeft dat je liever met olie gemasseerd wilt worden passen we dit aan. Net zoals bij al onze individuele sessies nemen we eerst de tijd voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek helpt om elkaar beter te leren kennen en zo kunnen wij beter bepalen welke aanpak het beste bij jou past.

Massagepraktijk Alt

Maastrichter Pastoorstraat 14, 6211 BV Maastricht
+31621153315
Sportmassage Maastricht

Handdoeken en benodigdheden voor de massage zijn al aanwezig. Je hoeft alleen jezelf mee te nemen (sportmassage maastricht). Alice en Levy bieden ontspanningsmassages aan. Je hebt dus de keuze tussen een mannelijke of een vrouwelijke masseur.

Hotstone Stenen

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. Er wordt een speciale techniek toegepast, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. relax sport maastricht.

Start Oosterse Ontspanningsmassage – Meer BewegenBody Pleasure Maastricht

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. De bindweefselmassage werkt het beste in een kuurvorm.

Sportmassage Maastricht

Intuitieve Ontspanningsmassage - MaastrichtMaastricht Massage


Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie, wordt de behandelfrequentie vastgesteld .

Navigation

Home

Latest Posts

Verborgen Narcisme

Published Aug 12, 22
0 min read

Hoogsensitiviteit

Published Aug 10, 22
0 min read

Wat Zijn Aminozuren En Waar Zijn Ze Goed Voor?

Published Aug 07, 22
6 min read