Harmonic Quantum Resonsance Technology

Gepubliceerd dec. 24, 21
6 min read

Hoogsensitief Persoon

Harmonic Quantum Resonsance - EMF health kaartBescherming Tegen Electromagnetische Straling

Water in het lichaam zorgt ervoor dat je lichaam functioneert en je gezond blijft, maar wist je dat lichaamswater ook kan helpen bij de bescherming tegen stralingen van onder meer 5G? Het volume van het lichaam bestaat voor circa 90% uit water en bedraagt circa 75% van het gewicht. Van nature is dit lichaamswater hexagonaal gestructureerd - Hoe werkt de EMF Health Card?.

In een natuurlijke situatie biedt dit gestructureerde lichaamswater een bescherming tegen straling van onder meer 5G. Straling en kanker. Natuurlijke harmonische straling van de zon, de kosmos en aarde ondersteunen en versterken deze beschermende functie. De kleuren van de card zorgen ervoor dat je deze makkelijk kunt vinden in je handtas, koffer of schooltas.

De EMF Health Card is gemaakt van 100% natuurlijke materialen zonder elektronica. De kaart gebruikt de gepatenteerde HQR-technologie (Harmonic Quantum Resonator) en creëert een sterke natuurlijke bescherming tegen elektrosmog om jou heen, altijd en overal. Wat doet de EMF Health Card voor je? De EMF Health Card beschermt jou tegen disharmonische straling en zorgt ervoor dat ook hoog sensitieve personen ondanks elektrosmog goed kunnen slapen, meer energie krijgen, het onrustige gevoel kwijtraken, stressbestendiger worden en vele andere ongemakken kunnen ook verdwijnen.

Bescherming Tegen Electromagnetische Straling

Dit geldt ook voor huisdieren die stoppen met trillen, rustiger worden en met de kaart beter slapen. De kaart kan het ook verhelpen als je een bepaald ongemak voelt op een bepaalde plek in huis of elders (Hoe kan ik mezelf beschermen tegen EMF straling?). Leg de kaart op een plek waar je een ongemak voelt en de kans is aanwezig dat deze verdwijnt - Emf protection.

Bij ons profiteer je 60 dagen lang van een niet-goed-geld-terug-garantie, dus is het zeker de moeite om het uit te testen! De negatieve effecten van elektrosmog Een hoog sensitief persoon (HSP) ondervindt direct negatieve effecten van elektrosmog (HQR technology). Ze ervaren vele systemen zoals stress, hoofdpijn, maag- en darmproblemen, een slechte nachtrust, gebrek aan energie en raken snel(ler) overprikkeld.

De hoeveelheid en sterkte van deze onnatuurlijke straling is gedurende ons leven langzaam maar zeker toegenomen. Het sluipt er als het ware in - Bescherming tegen elektromagnetische straling. Door mensen te vragen of elektrosmog effect op hen heeft gaan ze nadenken over welke symptomen zij ervaren en of straling daar een rol in speelt. Na het gebruik van de EMF Health Card ervaren 9 op de 10 mensen een verandering.

10 Tips Voor Minder Schadelijke Straling Van Smartphone, Wifi

Stralingsbescherming - emfhealthcard.com/nl/Electrosmog Bescherming - EMF health kaart

Dan pas realiseren ze zich dat ze schijnbaar toch last hadden van elektrosmog. De EMF Health Card is hiermee ook een tool om indirect vast te stellen of elektrosmog een effect op je heeft. Hoe werkt de EMF Health Card? In feite zijn de positieve effecten van de kaart het tegenovergestelde van de negatieve effecten van elektrosmog.

Dit is dan ook de reden wat wij een niet-goed-geld-terug garantie van 60 dagen hanteren. Werkt de bescherming tegen 5G en andere elektrosmog niet optimaal bij jou? Dan stuur je de EMF Health Card gewoon weer terug (Tegen straling - Gewoon Lekker Puur). Nog meer feiten en weetjes over de kaart Het harmonische veld dat de EMF Health Card om je heen creëert, heeft een bereik van 3 meter aan beide zijden van de kaart.

Wanneer je de kaart enkele minuten onder of tegen een glas water legt dan herstellen de natuurlijke structuren in het water. In tegenstelling tot andere anti-stralingsproducten die slechts de straling van één apparaat blokkeren, creëert de EMF Health Card een sterke natuurlijke bescherming tegen straling, altijd en overal. Afkomstig uit Nederland De EMF Health Card is ontwikkeld en gemaakt in Nederland.

Hoogsensitief Persoon

In combinatie met onder meer onze etherische oliën voel je je lekkerder in je vel, ontspannen en vitaal. Neem bijvoorbeeld dōTERRA Zen, Gest, een olie die helpt bij spijsverteringsproblemen. Ook de Citronella-variant en de On Guard van dit merk zijn populair. Je kunt de etherische oliën bijvoorbeeld gebruiken in een ketting.

Hoe hoger de elektrosmog, hoe harder de kaart werkt om de eventuele effecten van de elektrosmog te neutraliseren. Onderhoudsvrij De EMF Health Card bevat geen elektronica en is hierdoor onderhoudsvrij. Mits de kaart niet fysiek wordt beschadigd, gaat hij levenslang mee. 60 dagen niet-goed-geld-terug Je krijgt standaard 60 dagen garantie op de EMF Health Card.

Ik was sceptisch toen ik de eerste keer over de EMF Health Card hoorde maar ik wist wel dat wifi- en mobiele straling om mij heen niet goed voor me was. Door de niet-goed-geld-terug garantie heb ik toch een kaart aangeschaft. Ik heb mijn slaap vooraf en tijdens het gebruik gemeten met mijn smartwatch.

Gezondheidseffecten Van Radiofrequente Straling.

Ik voelde me hierdoor fitter en kon beter functioneren en ook concentreren tijdens lange dagen op kantoor. 5 sterren op basis van 1 beoordelingen 15-08-2020 20:04 Deze kaart gebruiken Indra en ik al bijna een jaar, Liesbeth, en door een eenvoudige spiertest (met/zonder kaart, met/zonder smartphone erbij) zijn er verschillende relaties die meteen overgingen tot aanschaf.(Anderen merken het verschil, maar net als velen nemen EMF’s niet serieus.) .

Bijna te mooi om waar te zijn en toch is het waar!! Voor wie dit leest, als je nog twijfelt, twijfel niet langer maar probeer het gewoon! Ik ben iemand die best sceptisch is en zeker niet zomaar €79 uitgeef, ik ga heel verantwoord met geld om, omdat ik ongewild, moet leven van een uitkering, vanwege mijn gezondheid, dus elk dubbeltje is er eentje! Maar ik had niets te verliezen, want er is een *niet goed, geld terug garantie*, en voor mij betekent dat dus, dat de ontwikkelaar van dit product gelooft in zijn product, daarom wilde ik het een kans geven! Wat ben ik blij dat ik DAT heb gedaan, want, vooral mijn nachtrust en mijn energielevel zijn zo ontzettend verbeterd sinds het gebruik van de EMF Health kaart! Een dikke aanrader dus! Met het gebruik van deze kaart kun je, naar mijn mening, alleen maar winnen, een betere nachtrust en meer energie en voor jou misschien nog wel andere dingen. bescherming tegen electromagnetische straling.

ELEKTRICITEIT als energietransportmiddel is nu bijna anderhalve eeuw oud. Iedereen was er blij mee, niemand klaagde. Na bijna honderd jaar geluk begon de twijfel. In de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw beschreven enkele Russische onderzoekers een mogelijk verband met vage klachten (vermoeidheid, hoofdpijn en dergelijke), waar personeel van elektriciteitscentrales meer last van zou hebben dan niet-werknemers.

Is Straling Werkelijk Schadelijk En Hoe Kan Je Je Beschermen?

In 1998 kwam de derde generatie. Er zijn ook uitbreidingen van de gsm-standaard zoals HSCSD en GPRS voor een snellere dataoverdracht. Momenteel staan de letters gsm voor ‘Global System for Mobile’ communicatie. Zodra een mobiel toestel wordt aangezet, probeert het verbinding te maken met een basisstation dat het sterkste signaal levert.

Over het algemeen zal het grootste deel van de dosis mobiele straling waaraan een persoon blootstaat afkomstig zijn van het eigen gsm-toestel. Harmonic Quantum resonsance. Anti-straling Shield EMF-beschermingstechnologie. Over gsm-velden en gezondheid zijn duizenden onderzoeken en opiniestukken geschreven, maar er is geen enkele studie die met gedegen onderzoek en een onderbouwende theorie aantoont dat radiogolven de gezondheid schaden.Bij ioniserende straling hebben de deeltjes of fotonen voldoende energie om elektronen uit atomen los te maken. Elektronen zijn negatief geladen, en het overblijvende atoom is dan positief geladen. Als het vrijgemaakte elektron zich aan een ander (neutraal) atoom hecht, wordt dat negatief geladen. Geladen atomen heten ionen. Als er een elektron wordt losgeslagen uit een atoom, kan een molecuul waar dit atoom in zit beschadigd raken.

Navigation

Home

Latest Posts

Verborgen Narcisme

Published Aug 12, 22
0 min read

Hoogsensitiviteit

Published Aug 10, 22
0 min read

Wat Zijn Aminozuren En Waar Zijn Ze Goed Voor?

Published Aug 07, 22
6 min read